روش ساخت رزین اکریلیک

روش ساخت رزین اکریلیک

روش ساخت رزین اکریلیک

Blog Article

رزین های آلکید ترکیبی از ترموپلاستیک ها هستند که حین حرارت دادن اسیدهای دوتایی و پلی هیدریک ها ایجاد می شوند. از مهم ترین ویژگی های این ماده می توان به برخورداری از مقاومت شیمیایی بالا، خصوصیات حرارتی و خصوصیات الکتریکی اشاره نمود.

پلی‌یورتان معمولاً تا زمان طولانی‌تری نسبت به مواد دیگر مانند چوب یا فلز مقاوم به تخریب است. این ویژگی به معنای دوام بالا در کاربردهای مختلف است.

سلول‌های استئوبلاست‌ها و کندرویست‌ها از موش‌های صحرایی نر بالغ جدا شده بود.

رزین های پلی امید تشکیل شده از مونومرهای آمیدی هستند و وزن بسیار سبکی دارند. این امر موجب شده تا برای قالب گیری رزین های پلی امید سختی خاصی نداشته باشید.

استفاده از پوشش‌های پلی‌اورتان جهت پوشش داخلی خطوط انتقال کاربرد بسیار محدودی داشته و به علت آزاد کردن ترکیبات سمی ایزوسیانات جهت پوشش داخلی توصیه نمی‌گردد.

پلی‌یورتان در تولید تجهیزات ورزشی مانند تنیس راکت، توپ‌ها، و میزهای پینگ پنگ استفاده می‌شود.

رزین های پلی اورتان ضد خش در دسته رزین های صنعتی قراردارند .پلی اورتان ضد خش به دلیل مقاومت بالای مکانیکی همچنین مقاومت در برابر عوامل جوی و محیطی به عنوان لایه نهایی و پوشش بر روی سنگ های تزئینی نما در صنایع ساختمانی مورد استفاده قرار می گیرند .

ازآنجاکه کف‌پوش اپوکسی مقاومت بالایی در برابر مواد شیمیایی دارد، بهترین انتخاب برای کارخانه‌ها و مراکزی که در آن مواد شیمیایی مورداستفاده قرار می‌گیرد، نظیر کارخانه‌های تولید باطری، محسوب می‌شود.

برای تعمیرات اولیه سطح رزین پلی استر مناسب است. اگر قرار است قطعه در معرض محدودیت‌های شیمیایی بالا قرار گیرد بهتر از یک رزین قوی تر استفاده بکنیم.

انواع مدل‌ های پلی اورتان کاربرد بالایی برای صنایع مختلف دارند،رزین پلی یورتان دو جزئی به علت مقاومت سایشی و افزایش مقاومت مکانیکی و ثبات در مقابل عوامل مطالعه مقاله کامل شیمیایی، برای روکش کردن سطوح بتنی، آسفالت و فلز در مکان‌هایی که نیاز به مقاومت بالای مکانیکی کف دارند مورد استفاده قرار می گیرد .

اما این نکته در پلی یورتان بسیار رایج است که تفاوت پلی اورتان و پلی یورتان چیست ؟

پلی اورتان به صورت فوم پاششی کاربرد زیادی در عایق کاری ساختمان‌ها دارد. گفته می‌شود فوم پلی اورتان بهترین عایق شناخته شده در جهان از نظر ضریب انتقال حرارت است.

ترکیبات مسئول تخریب پلیمرها در بدن شامل: آب، نمک، پراکسیدها و آنزیم‌ها است. به‌طور کلی مولکول‌هایی مانند ویتامین‌ها و رادیکال‌های آزاد باعث تسریع کردن تخریب می‌شود.

پلی یورتان های تک جزئی بر روی سطوح مختلف قابل چسبیدن می باشند و یک غشاء بسیار الاستیک و مستحکم را ایجاد می‌کند

Report this page